MISIJA URBAN-TECHNICS-a za period 2019.-2021.

Mi smo URBAN-TECHNICS DOO, inovativna kompanija u kojoj se na jednom mestu mogu naći svi ekstrudirani plastični delovi za industriju kućnih aparata. Kao pouzdan partner mnogih multinacionalnih kompanija mi radimo na konstantnom unapređenju i razvoju naših proizvoda, procesa i tehnologije.

Naši kupci jesu naši dugogodišnji partneri koji su kod nas prepoznali spremnost na saradnju kroz sve faze razvoja proizvoda. Tokom bogatog petnaestogodišnjeg iskustva u preradi polimera stekli smo status pouzdanog partnera koji kvalitet stavlja na prvo mesto. Mi svoje poslovne obaveze uvek izvršavamo u roku vodeći računa o zahtevima naših klijenata. Kao partneri kompanija koje zahtevaju kvalitet, poštovanje ugovornih i zakonskih obaveza, mi smo se pozicionirali na svetskom tržištu kao nezamenjiva karika u lancu dobavljača za industriju kućnih aparata sa tendencijom ka širenju na druge grane industrije.

Svesni nestabilne političke i ekonomske situacije u svetu, sve veće prisutnosti kineskih investitora i mogućnosti otvorenih procesom pridruživanja Srbije EU prepoznali smo potrebu za ekspanzijom kako na trenutnim tako i na druga tržišta. Koristimo pogodnosti svih sporazuma o slobodnoj trgovini za diversifikaciju na nove industrije, a pogotovu na građevinsku, namensku, automobilsku… Aktivno pratimo ponude povoljnih kredita i drugih podsticajnih izvora finansiranja kako bismo kontinuirano podizali nivo konkuretnosti i investirali u nove tehnologije. Naš cilj je proizvod isporučen na vreme po konkurentnim cenama, uz zadovoljenje svih zahteva kupaca, kao i kvalitet koji nema alternativu.

Intenzivno radimo na pronalaženju partnera, sa kojima bismo izgradili pouzdan i dugoročan odnos pun uzajamnog poštovanja. Na tom putu shvatamo značaj uvođenja novih polimernih materijala i standarda zahtevanih u određenim oblastima. U korak sa industrijom 4.0 i trasiranim putem digitalizovanja i automatizacije procesa proizvodnje, želimo da u svakom trenutku pouzdano znamo sve parametre procesa i u tu svrhu unapređujemo postojeću i nabavljamo novu opremu. Izgradićemo savremeni pogon koji će koristiti obnovljive izvore energije, povećati ukupnu efikasnost i omogućiti dalji razvoj.

Našu prvu i osnovnu kompanijsku vrednost predstavlja: KVALITET KOJI NEMA ALTERNATIVU. Kompetentnost, fleksibilnost i posvećenost naših zaposlenih jesu ključ našeg uspeha i razlog konstantnog ulaganja u naš najvredniji resurs- LJUDE. Kako kroz edukaciju naših zaposlenih, tako i kroz stipendiranje talentovanih mladih sugrađana gradićemo tim stučnjaka željnih novih uspeha i znanja.

URBAN-TECHNICS je bio i ostaće društveno odgovorna kompanija koja kvalitet svojih proizvoda uvek stavlja na prvo mesto. Svi mi, ujedinjeni idejom o POLIMERIMA BEZ GRANICA, razvijaćemo sebe jer budućnost pripada onima koji veruju da mogu da pomeraju granice.