MISIJA URBAN-TECHNICS 2024-2027

 

Mi smo URBAN-TECHNICS DOO VALJEVO, inovativna kompanija u kojoj se na jednom mestu mogu naći svi ekstrudirani plastični delovi za industriju kućnih aparata. Kao pouzdan partner multinacionalnih kompanija radimo na konstantnom unapređenju i razvoju naših proizvoda, procesa i tehnologija.

 

Naši kupci jesu naši dugogodišnji partneri, koji u nama vide pouzdanog saradnika uvek spremnog na saradnju, kroz sve faze razvoja proizvoda. Vođeni željom da postignemo i održimo najviši nivo kvaliteta,  pozicionirali smo se na svetskom tržištu kao nezamenjiva karika u lancu dobavljača za industriju kućnih aparata.

 

Svesni trenutne situacije u svetu, prisutnosti i uticaja kineskih investitora, kao i mogućnosti otvorenih procesom pridruživanja Srbije EU, prepoznali smo šansu za ekspanzijom na globalnom tržištu. Koristimo pogodnosti sporazuma o slobodnoj trgovini i aktivno pronalazimo povoljne izvore finansiranja kako bismo podigli nivo konkurentnosti i inventivnosti.

 

Intenzivno radimo na unapređenju i proširenju saradnje sa postojećim partnerima i pronalaženju novih sa kojima ćemo izgraditi dugoročan odnos uzajamnog poštovanja. Automatizujemo i digitalizujemo naše proizvodne procese kroz kontinuirano ulaganje u znanje, infrastrukturu, opremu i obrazovanje zaposlenih. Koristimo regranulisane materijale u skladu sa zahtevima cirkularne ekonomije kad god je to zahtev našeg kupca. Gradimo modernu, energetski efikasnu i energetski održivu fabriku, koja će nam omogućiti dalji rast i razvoj.

 

Osnovnu kompanijsku vrednost predstavlja: KVALITET KOJI NEMA ALTERNATIVU, a kompetentnost i posvećenost zaposlenih jesu ključ našeg uspeha. Poštujemo integritet zaposlenih i podstičemo kulturu transparentne komunikacije.

 

URBAN-TECHNICS je bio i ostaće društveno odgovorna kompanija, koja kvalitet svojih proizvoda uvek stavlja na prvo mesto. Ujedinjeni idejom o POLIMERIMA BEZ GRANICA, razvijamo sebe jer budućnost pripada onima koji veruju da mogu da pomeraju granice.