URBAN-TECHNICS smešten u srpskom gradu Valjevu,
90 km jugozapadno od Beograda, dostigao je dug put od svog osnivanja 2003. godine.


U relativno kratkom postojanju,
kompanija je postala pouzdan dobavljač vodećim
globalnim kompanijama širom sveta.


Na tom putu URBAN-TECHNICS specijalizovao se za proizvodnju plastičnih delova postupkom ekstruzije i

postao nezamenljiva karika u lancu globalnih kompanija.

Proizvodni program:

PS, ABS, PP plastične ploče i folije za termoformiranje i vakuumformiranje

Plastični profili za razne industrije

Dihtung, magnetni i nemagnetni dihtung za vrata frižidera, za industriju kućnih rashladnih aparata

Hot-stamping plastični profili za industriju kućnih rashladnih aparata

Tehnologije: ekstruzija, ko-ekstruzija, roll-on-in-line hot-stamping, varenje i dorada za plastične profile

Materijali: PS, meki i tvrdi PVC, ABS, PP, PE, TPE-S, TPV, TPU…

Broj radnika: 150 (10 inženjera, 7 kontrolora)

Ekstruzija:

PS plastične ploče i folije za termoformiranje: 2 automatske ekstruzione linije,kapacitet: 5.500 t/god.
Plastični profili i hot stamping plastični profili: 12 ekstruzionih linija, kapacitet: 15.000.000 m/god.

Dihtung za vrata frižidera i zamrzivača: 2 ekstruzione linije, kapacitet: 2.200.000 kom./god.

Dodatna obrada:
PVC i TPE Dihtung: 8 jednoglavih varilica
PVC ramovi za zamrzivače: 1 četvoroglava varilica
2 uređaja za izvlačenje radius-a na PVC ramovima
2 CNC žičana erozimata (za proizvodnju alata za ekstruziju)
1 CNC formatizer dimenzija 800×1400

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

POLITIKA IMS-a URBAN-TECHNICS-a

 

Naša vizija je da postanemo poznati i priznati svetski proizvođač visokokvalitetnih, pouzdanih i  bezbednih proizvoda iz oblasti ekstruzije plastičnih proizvoda.

Naša misija je da proizvodeći naše proizvode stalno planiramo, realizujemo, analiziramo i poboljšavamo naše poslovne procese koji su sastavni deo našeg IMS-a, a posebno QMS-a.

Ovaj zadatak moramo obavljati na opšte zadovoljstvo naših korisnika, vlasnika Urban Technics-a, naših zaposlenih, društvene zajednice i naših isporučilaca.

Da bi ovo postigli moramo dosledno poštovati sledeće principe:

Svi zaposleni u Urban Technics-u su dužni da se pridržavaju ove politike IMS-a i daju svoj puni doprinos u njenom doslednom sprovođenju.

U Valjevu

April 2018    Direktor
Anton Sinakijević

 

MISIJA URBAN-TECHNICS-a za period 2019.-2021.

Mi smo URBAN-TECHNICS DOO, inovativna kompanija u kojoj se na jednom mestu mogu naći svi ekstrudirani plastični delovi za industriju kućnih aparata. Kao pouzdan partner mnogih multinacionalnih kompanija mi radimo na konstantnom unapređenju i razvoju naših proizvoda, procesa i tehnologije.

Naši kupci jesu naši dugogodišnji partneri koji su kod nas prepoznali spremnost na saradnju kroz sve faze razvoja proizvoda. Tokom bogatog petnaestogodišnjeg iskustva u preradi polimera stekli smo status pouzdanog partnera koji kvalitet stavlja na prvo mesto. Mi svoje poslovne obaveze uvek izvršavamo u roku vodeći računa o zahtevima naših klijenata. Kao partneri kompanija koje zahtevaju kvalitet, poštovanje ugovornih i zakonskih obaveza, mi smo se pozicionirali na svetskom tržištu kao nezamenjiva karika u lancu dobavljača za industriju kućnih aparata sa tendencijom ka širenju na druge grane industrije.

Svesni nestabilne političke i ekonomske situacije u svetu, sve veće prisutnosti kineskih investitora i mogućnosti otvorenih procesom pridruživanja Srbije EU prepoznali smo potrebu za ekspanzijom kako na trenutnim tako i na druga tržišta. Koristimo pogodnosti svih sporazuma o slobodnoj trgovini za diversifikaciju na nove industrije, a pogotovu na građevinsku, namensku, automobilsku... Aktivno pratimo ponude povoljnih kredita i drugih podsticajnih izvora finansiranja kako bismo kontinuirano podizali nivo konkuretnosti i investirali u nove tehnologije. Naš cilj je proizvod isporučen na vreme po konkurentnim cenama, uz zadovoljenje svih zahteva kupaca, kao i kvalitet koji nema alternativu.

Intenzivno radimo na pronalaženju partnera, sa kojima bismo izgradili pouzdan i dugoročan odnos pun uzajamnog poštovanja. Na tom putu shvatamo značaj uvođenja novih polimernih materijala i standarda zahtevanih u određenim oblastima. U korak sa industrijom 4.0 i trasiranim putem digitalizovanja i automatizacije procesa proizvodnje, želimo da u svakom trenutku pouzdano znamo sve parametre procesa i u tu svrhu unapređujemo postojeću i nabavljamo novu opremu. Izgradićemo savremeni pogon koji će koristiti obnovljive izvore energije, povećati ukupnu efikasnost i omogućiti dalji razvoj.

Našu prvu i osnovnu kompanijsku vrednost predstavlja: KVALITET KOJI NEMA ALTERNATIVU. Kompetentnost, fleksibilnost i posvećenost naših zaposlenih jesu ključ našeg uspeha i razlog konstantnog ulaganja u naš najvredniji resurs- LJUDE. Kako kroz edukaciju naših zaposlenih, tako i kroz stipendiranje talentovanih mladih sugrađana gradićemo tim stučnjaka željnih novih uspeha i znanja.

URBAN-TECHNICS je bio i ostaće društveno odgovorna kompanija koja kvalitet svojih proizvoda uvek stavlja na prvo mesto. Svi mi, ujedinjeni idejom o POLIMERIMA BEZ GRANICA, razvijaćemo sebe jer budućnost pripada onima koji veruju da mogu da pomeraju granice.